mi az Alzheimer-kór? kor, sundowning, izgatottság, és több

Az Alzheimer-kór a leggyakoribb oka a mentális hanyatlás, vagy demencia. De demencia is sok egyéb okok miatt. További információért Dementia.

Az Alzheimer-kór károsítja az agyat. Ez okozza az állandó emlékezetvesztés és milyen jól tud beszélni, gondolkodni, és nem a napi tevékenységet.

Az Alzheimer-kór egyre rosszabb idővel, de milyen gyorsan ez történik változik. Néhány ember elveszti a képességét, hogy nem a napi tevékenységek az első években. Mások nem elég jól, csak sokkal később a betegség.

Enyhe memóriazavar gyakori idősebbek, mint 60. Nem jelenti azt, hogy az Alzheimer-kór. De ha a memória romlik, keresse fel orvosát. Ha ez az Alzheimer-kór, a kezelés segíthet.

Alzheimer-kór azért történik, mert változások az agyban. Néhány a romlás kapcsolatban lehet a veszteség kémiai hírvivők az agyban, az úgynevezett neurotranszmitterek, amelyek lehetővé teszik az idegsejtek az agyban megfelelően kommunikálni.

Alzheimer-kór két dolog az agyban, ami nem normális: amyloid plakkok és neurofibrilláris. A szakértők nem tudják, ha amiloid plakkok és neurofibrilláris vannak mellékhatásai az Alzheimer-kór vagy annak egy részét az oka. Ezek a plakkoknak nem találhatók az emberek, akik nem rendelkeznek a betegség.

A legtöbb ember számára az első tünete az Alzheimer-kór az emlékezetvesztés. Gyakran az a személy, akinek a memória problémát nem veszi észre, de a család és a barátok. De az a személy, a betegség is tudják, hogy valami nincs rendben.

A tünetek az Alzheimer-kór lassan rosszabb lesz az idő múlásával. Te talán

Egy személy, aki megkapja ezeket a tüneteket, vagy pár óra vagy nap vagy akiknek a tünetei hirtelen rosszabbodnak igényeket, hogy egy orvos azonnal, mert előfordulhat, hogy egy másik probléma.

Gondot döntéseket; Tévesztendő mi idő és nap van; Eltévedni helyeken tudod jól; Gondot a tanulás és emlékezés új információkat; Gondot megtalálni a megfelelő szavakat, hogy azt mondják, amit mondani akarsz; Már több bajt csinál a napi feladatokat, mint a főzés, étkezés, vagy számlák kifizetése.