mi az a gyermekorvos?

Az egyik a sok dolgot kell tennie, hogy készítsen a kicsi érkezését, hogy válasszon egy orvos, hogy felügyelje az ő egészségügyi ellátás. A gyermekorvos az orvos, aki kezeli a fizikai, viselkedési és mentális egészségét gyermek születésétől egészen kora 21. A gyerekorvos képzett diagnosztizálni és kezelni a széles körű gyermekkori betegségek a kisebb egészségügyi problémák súlyos betegségek.

Gyermekorvosok végezte el az orvosi egyetemet, és elkészült egy három éves rezidens program a gyermekgyógyászatban. A board-tanúsítvánnyal gyermekorvos telt szigorú vizsgák által adott tanács of Pediatrics. A minősítés, gyermekorvosok, hogy megfeleljen a rendszeres folyamatos képzési követelmények.

A gyermekorvos fogja látni a gyermek sokszor születéstől 2 éves kor és évente 2 éves kor 5 éves korig a “jól gyermek látogatást.” 5 éves kor után, a gyermekorvos valószínűleg továbbra is láthatják a gyermek minden évben az éves szűrések. A gyerekorvos is az első, aki hívja, amikor a gyerek beteg. A gondozó a gyermek, egy gyermekorvos lesz

A legtöbb kórház kérni, ha van egy gyerekorvos, amikor bemész szállítani. A baba első vizsgálat lehet a kórházi gyermekorvos vagy a választott gyermekorvos. Ez attól függ, hogy a kórházi politika, és hogy a gyermekorvos teszi fordulóban a kórházban, ahol teljesíteni. Ha egy kórházi gyermekorvos vizsgálja a baba, ő biztosítja a gyermekorvos a feljegyzések ezek a vizsgák.

Tippek gyomorégés Relie; Egészséges Diapering: A Basic; Fogászati ​​Látogatás a terhes nők

Miután elhagyja a kórházat, a gyermekorvos fogja látni a babát 48-72 órával a kibocsátás után, majd rendszeresen azután, hogy “jól gyermek látogatást.”

Ha a gyermek egyre többre van szüksége, a szakellátásra a gyermekorvos fogja koordinálni elővigyázatossággal más szolgáltatóknál. Ő segít megérteni komplex információk és segítenek dönteni, ha szükséges.

Egészséges Receptek Mínusz a Heartbur; Védje meg családját A Germ; Zavarba inkontinencia?