mi az a folyamat, interperszonális terápia a depresszió?

Válasz b; Szakértő

Interperszonális terápia jellemzően zajlik egyórás ülések, általában hetente, hogy továbbra is az 12 és 16 hét. Attól függően, hogy a súlyossága a depresszió, a munkamenetek lehet folytatjuk további négy vagy több hét.

Ha te is kezelték depresszió interperszonális terápia, az első néhány alkalom, általában egy-három hétig, akkor értékelésére is használható a depresszió, tájékozódó, hogy az IPT fókusz és folyamat, és meghatározza a specifikus interperszonális problémák, vagy probléma van.

Együtt, te és a terapeuta hozna létre egy rekordot az interperszonális problémák, rangsorolja őket, és eldönti, melyik egy vagy két kérdésre tűnt legfontosabb foglalkozni, tekintve a depresszió.

Legalább a következő nyolc ülés lenne megszólítani azokat a kérdéseket – a megértés őket, keresi kiigazítást hogy tudod, hogy, majd alkalmazása ezeket a módosításokat. Ebben a része a terápia, a terapeuta fogja használni számos különböző technikák, beleértve többek között

Az egész középpontjában az ülések lesz a felismert problémák. Ez nehéz néhány egyén, hogy megszokja – különösen azok, akik ismerik a hagyományos, nyílt végű és önelemző megközelítések terápia. Lehet elviszi néhány héttel a saját elsődleges hangsúly eltolódik a IPT megközelítés.

sourc; Válaszok Expert.

Pontosítás, amelynek célja, hogy segítse felismerni és kap túl a saját torzításokkal megértése és leírása az interperszonális problémák; Támogató hallgatás; Szerepjáték; Kommunikációs elemzés; Ösztönzése érinti, ami egy folyamat, amely segítségével tapasztalja kellemetlen vagy nem kívánt érzések és érzelmek környező interperszonális problémák biztonságos terápiás környezetet. Ha igen, akkor könnyebbé válik, hogy elfogadja ezeket az érzéseket és érzelmeket részeként a tapasztalat.