mi a teendő, ha egy hideg lesz bronchitis

Ha megfázik, nem is gyakran alakulnak bronchitis, amely néha a mellkasi hideg? Fontos felismerni, mi a normális, és tudni, hogy ha valami komolyabb folyik. Itt van, amit tudnia kell, mikor az a csúnya hideg alakul hörghurut.

A köhögés egy nátha tünet. Ez a szervezet módon megszabadulni a váladék vagy nyákot. De ha egy köhögés után is fennáll a hideg elment, forduljon orvosához.

Ez akkor lehet hasznos, hogy közölje orvosával, hogy mennyi ideig már volt a köhögés. Azt is meg kell mondani az orvos, hogy minden olyan tevékenység vagy kitettség úgy tűnik, hogy rosszabb, ha bármilyen más eltérő vagy szokatlan érzések, és ha köhög fel váladék.

Ha köhögés sűrű, zöld vagy sárga váladék, vagy ha zihálás, lázas nagyobb mint 101 N, amelynek éjszakai izzadás, vagy vérköpés, meg kell, hogy egy orvos. Ezek a tünetek egy súlyos betegség, amelyet meg kell ismerni és kezelni.

A tartós köhögés jele lehet az asztma. Néha ez az állapot az úgynevezett “köhögés-variáns asztma.” Kiváltó köhögés-variáns asztma légzőszervi fertőzések, mint a megfázás vagy influenza, por, hideg levegő, a testmozgás és allergén. Asztma lehet felelős akár 25% -a az összes krónikus köhögés. Amíg egy asztmás roham lép fel, akkor lehet, hogy nem veszik észre, hogy a tüdő van szó.

Bronchitis – nevezik a mellkasi hideg – akkor jelentkezik, ha a légutak a tüdő gyulladt és túl sok nyálka. Két alaptípusa bronchitis