megértése alvási problémák – megelőzés

Alvászavar Trends

Sok alvászavar nem lehet megakadályozni közvetlenül, de össze lehet kötni más megelőzhető egészségügyi feltételeknek. Például, sok ember az obstruktív alvási apnoe túlsúlyos, és a fogyás segíthet enyhíteni a alvási problémák. Megelőzés A vashiányos csökkentheti a tüneteket, nyugtalan láb szindróma.

Általában a jó alvás higiénia szemben a legjobb védekezés sok alvási problémák. A testmozgás és a kiegyensúlyozott étrend is segít jobban aludni éjjel.

Karen Springe; Legyen naprakész, és olvasd el ezt ma este (akkor köszönöm minket reggel !; 1. legjobban működik, meg kell, hogy a nyolc órát; nincs semmi mágikus róla számot. Mindenkinek más alvási igényeket, és tudni fogod, hogy ‘ újra kap elég, ha nincs kedve lebólint egy unalmas helyzet a délutáni, mondja New York-i Egyetem pszichológus Joyce Walsleben, Ph.D., társszerzője egy nő útmutató a Sleep 2. Ha lehet kapni , több alvás …

FORRÁS: Academy of Family Physicians. Medical News: “Hiba Sleep? Lehetne egy figyelmeztető jel a depresszió idősekben.” Akadémia Gyermek és Serdülő Pszichiátriai. Lucile Packard Gyermekkórház Egészségügyi szolgáltatások. Medline Plus: “A narkolepszia.” Ügynökség Egészségügyi Kutatási és minőség.