megértés hővel kapcsolatos betegségek: a megelőzés

A meleg időjárás, tölti a legtöbb időt a hűvös, légkondicionált helyiségekben, és csökkenti a kültéri testmozgás lehetőleg különösen a legmelegebb délutáni órákban. Egyél kis, jól kiegyensúlyozott étkezés a nap folyamán az energiaellátás fenntartása, és igyon sok nem koffeintartalmú, alkoholmentes italok. Viseljen laza, könnyű, világos színű ruházatot, és védi az arc és a fej, széles karimájú kalapot. Ez is egy jó ötlet, hogy használjon fényvédő napégés megelőzésére, ami hátráltatja a bőr azon képességét, hogy saját magát hűtse.

Nyitott ablakok és használata szurkolók támogatása légáramlás, és vonuljon vissza a hűvös, árnyékos területek gyakran szünetet rendel el; Igyon sok folyadékot a nap folyamán. Különös figyelmet fordítva a fiatal és az idős hőhullámok idején. Ezek nem mindig vigyázni magukra, és nem veszik észre, hogy egyre túlhevült.

A tünetek a szédülés ar; Feeling mozgás, ha a szervezet stil; Szédülésérzés vagy azt, hogy hamarosan Fain; Balance problémák, mint például, hogy bizonytalan a lábad, vagy érzés, mintha talán FAL; Szorongás vagy pánik

Ha kell egy meleg környezetben hosszabb ideig, lépéseket, hogy tartsa a testet kényelmes

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.