megértés bárányhimlő – kezelés

Bárányhimlő rendkívül fertőző. Tartsa a gyermek otthon, amíg a hólyagok szárazak és varasodás estek ki.

Tudjon meg többet a bárányhimlő

alapjai

Tünetek

Kezelés

Megelőzés

A gyógyszer csak receptre kapható Zovirax (aciklovir) hasznos a időtartam lerövidítése bárányhimlő tünetei, ha adott egy napon belül a megjelenésük. A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy ez a gyógyszer és az, mint amilyennek lennie kell használni gyermekek bárányhimlő fertőzés, mely magában foglalja a tüdő és / vagy az agyban. A kevésbé súlyos fertőzések, egyes orvosok azt javasolják, ezen gyógyszerek, míg mások nem.

Varizig egy FDA által jóváhagyott gyógyszer gyermekek és felnőttek számára a legyengült immunrendszerű, újszülöttek, a terhes nők, a koraszülöttek, a gyermekek kevesebb, mint egy éves, és felnőttek nem immunitást a bárányhimlő vírus. Varzig van megadva két vagy több injekcióban, tömegétől függően a címzett, 96 órán belül az expozíció után.

Ezen túlmenően, az orvos vagy a gyerekorvos ajánlhat egy over-the-counter antihisztamin, mint Benadryl vagy Zyrtec, fájdalomcsillapításra, viszketés és duzzanat. Az antibiotikumok szükség, ha a másodlagos bakteriális bőrfertőzés felmerül, vagy ha az a személy, bárányhimlő szerződések bakteriális tüdőgyulladás.