majd több fehérje fogyasztásával segít a szervezet izmot gyorsabban?

Úgy tűnik, mindenki az edzőteremben csinálja: feltöltés fehérje ömlesztett fel azokat bicepsz. De ez egy félreértés. Evés extra fehérje valójában nem sokat felé fellendítése az izomtömeg és az erő.

Hozzátéve, több fehérjét, de nem több kalóriát vagy a testmozgás, hogy a diéta nem segít építeni több izomtömeget, de lehet, hogy tegye a másik testi rendszerek stressz alatt; Több fehérje fogyasztásával, és egyre nagyobb kalóriabevitel, miközben ugyanazt a gyakorlat szintjén épít egyenlő mennyiségű további zsír és az izomtömeg, a tanulmány szerint a 1992-ben megjelent a Journal of the Geriátriai Társaság.

Tény, hogy az orvosi kutatások azt mutatják, hogy a fogyaszt túl sok fehérje – több mint 30% -át a teljes napi kalória bevitel – ténylegesen kárt okozhat a szervezetben, azt mondja fehérje szakértő Gail Butterfield, PhD, RD, rendező táplálkozás Tanulmányok a Palo Alto Veterans “Administration Medical Center és a táplálkozás előadó a Stanford Egyetemen.

Azt mondja, hogy egy diéta, amely túlzott fehérje lehet a következő mellékhatások

Tehát jól gondold meg, ha figyelembe vesszük feláldozása szénhidrát fehérje-domináns diéta, Butterfield mondja. Jelentősen csökkenti a szénhidrátok a diéta arra kényszerítheti a szervezet a harcot.

Azt mondja, hogy azért, mert a diéta, amely fehérje teszi ki több mint 30% -át a kalóriabevitelt okozza a felhalmozódó mérgező ketonok. Az úgynevezett ketogén diétát is tolóerő a vese-ba overdrive annak érdekében, hogy mossa le ketonok a szervezetből. Mivel a vesék megszabadulni a test ezen toxikus ketonok, akkor elveszíti jelentős mennyiségű víz, ami hozza meg a kiszáradás veszélye, különösen, ha gyakorolni erősen.

Ez a vízveszteség gyakran felbukkan a skála a fogyás. De együtt veszít vizet, akkor elveszíti izomtömeg és a csontok kalcium. A kiszáradás is megerőlteti a vesék és megterheli a szívet.

És kiszáradás ketogén diéta hogy gyengének érzi magát és szédül, kapsz rossz lehelet, vagy más problémákhoz is vezethet.

A fehérje mennyiségét van szüksége az Ön súlyától függ, és a napi kalóriabevitel. Igen sok ember a világon fogyasztanak több mint elég fehérje a napi étrendben. Néhány konkrét embercsoportok veszélyben vannak, hogy fehérje-hiányos, így az idős nők és a betegségek vagy táplálkozási rendellenességek. A fehérje hiány meghatározása eszik 50% -ról 75% -a az ajánlott mennyiségű napi fehérje, Butterfield magyarázza.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …