köröm gomba OTC és a hazai jogorvoslati: mit érdemes kipróbálni?

Tedd a karmok szét, héja, és sárgák? Ha igen, akkor lehet, hogy az egyik a becslések szerint 40 millió sok ember van a világon, akik élnek köröm gomba. A jó hír az, hogy nem kell élni. Számos jogorvoslatok segítségével járni bizalommal. Íme 10 hogy lehet kapni a helyi gyógyszertár. Lehet még néhány közülük a gyógyszeres szekrényben.

Ez a gomba harcos a fő összetevő a sok over-the-counter (OTC) termékek. Akkor vegye meg a helyi gyógyszertár, mint egy folyadék vagy egy lengyel festeni rá a köröm. Ez megkönnyíti a nyers, irritált bőrt, hogy jöhet egy gomba; tolnaftátot

Ez egy vágott OTC termékek lábgombásodás, ótvar, és Jock viszket. Ez jön egy krém, por, spray, vagy folyadék. Lehet érezni, megkönnyebbülés után 2-3 napig, de ne használja azt legalább 2 héttel a tünetek megszűnnek.

klotrimazol

Megtalálja ezt a sok OTC gombafertőzés krémek. De ez kezelésére is használják köröm gomba. A tudósok a nagy-britanniai találta dolgozott a legtöbb beteg, aki azt egy 12-hetes vizsgálatban.

Meg lehet vásárolni, mint egy krémet vagy testápolót.

A terbinafin

Ön is tudja ezt a márkanevet, Lamisil. Lehet megvenni a pult felett, mint egy krém, gél, spray, vagy por. Vagy akkor kérje kezelőorvosa a tablettát. Vegyünk egy tabletta naponta 12 héten keresztül. Ez fog ölni köröm gomba, de lehet, hogy csak néhány hónap, hogy a teljes eredményt.

Teafa olaj

Ez az olaj származik egy fa Ausztráliában. Ez egy népszerű kezelés sok feltételek, beleértve a láb gomba. A kutatások azt mutatják, hogy a munka, valamint a klotrimazol, amely megtalálható sok OTC kezelések.

mentolos krém

Valószínűleg már használja ezt kezelésére mellkasi megfázás. De tudtad, hogy gőz dörzsölje is népszerű hazai orvosság köröm gomba? Ott nem sok bizonyíték arra, hogy ez működik. De egy kisebb tanulmány – mindössze 18 fő – több mint a fele azt mondta, hogy igen.

Maximalizálja a bőrápoló rutin, hogy fiatalnak néz most.

Jól néz ki minden Operatőr; Hogyan ápolja a száraz, vörös Ski; Meglepő módon, hogy csökkentsék ráncok; Száműzni a táskák a szemed alatt