könnyező szem okai

Vizenyős szemek (könnyezés) szakadás tartósan vagy túlzottan.

Attól függően, hogy az ok, könnyező szem lehet tisztázni a saját. Öngondoskodás intézkedések otthon segíthet kezelni könnyező szem, különösen, ha okozta gyulladás vagy száraz szem

Csökkent látás; Fájdalom a szeme körül, egy idegentest-érzés

Könnyező szem lehet az oka, hogy számos tényező és feltételeket.

Csecsemőknél, kitartó könnyező szem, gyakran néhány kérdés, amelyek gyakran az eredménye blokkolt könnycsatornát. A könnycsatornát nem termelnek könnyek, hanem végezze el könnyeit, hasonlóan ahhoz, ahogy a vihar lefolyó esővíz elszállítja. Könnyek általában ürüljön ki az orrát a kis nyílásokon (puncta) a belső részén a fedeleket az orr környékén. Azoknál a csecsemőknél, a könnycsatorna nem lesz teljesen nyílt és működőképes az első néhány hónapban az élet.

Az idősebb felnőttek, kitartó könnyező szem előfordulhat, mint az öregedő bőrt a szemhéj megereszkedik távol a szemgolyó, így könnyek felhalmozni és kifolyik.

Néha felesleges könnytermelés okozhat könnyező szem is.

Allergiát vagy vírusos fertőzések (kötőhártya-gyulladás), valamint bármilyen gyulladás okozhat könnyező szem néhány napig, vagy úgy.

Azonnal forduljon orvoshoz, ha könnyező szemek

Könnyező szem lehet tisztázni a saját. Ha a probléma abból szemszárazság vagy szemirritáció, akkor előfordulhat, hogy a segítségünkre műkönny vagy helyezze meleg borogatás a szemed néhány percig. Ha könnyező szemek továbbra is fennáll, hogy egy találkozót az orvos. Ha szükséges, ő utalja be egy szem orvost (szemész).

keresse fel orvosát