jóga: jobb eredményeket

Amber Greviskes

A jóga számos egészségügyi előnyei: Növeli a rugalmasságot és erőt, miközben javítja az egyensúlyt. Heck, akkor is segít elhárítani a depresszió. Az előnyök a jóga végtelenek, de ha nem végez a gyakorlatokat helyesen, akkor nagyobb a kockázata a sérülés. Te is nagyobb valószínűséggel kap csalódott a képtelen lépni a fejlettebb pozíciók és a pózok.

Tehát itt van, hogyan hagyja el semmi de az ajtón, miközben egyre a segged (és a többi a szervezetben) a tökéletes jóga formában

De … nem értem az utasításokat. A legnehezebb az egészben egy diák rögzítő ő formája kezd a jóga szakzsargon. Gesztusok, mint a “behajt a farokcsont le” nem segít valaki, aki tanácstalan, hogy mit jelent valójában. “Kérdezze meg tanárnak bemutatni a mozgás,” mondja Justine Thorner, jógaoktató, New York City. “Vagy, mondd azt, hogy nem érti a végszó, és kérje meg, hogy magyarázza el másképp.” Azt is tőle, hogy állítsa akkor a megfelelő pozícióba (feltételezve, hogy te elégedett, hogy természetesen).

De … az én utam működik. Ön bűnösnek megy át a mozgás nem folytató, a megfelelő izmokat? A gyorsbillentyűk dolgozik most, de nem kapok a teljes ellátás az edzés. “A diákok azt hiszik, hogy rövid darabok, hogy eljusson a következő réteg egy bizonyos testtartás, de a valóságban fáj magukat, mert ők nem a megfelelő technika,” Allison Anderson, jógaoktató Long Beach, Kalifornia, mondja. “A diák kell ismernie, hogy a jóga nem csak arról szól, hogy a legnehezebb póz jól néz ki, ez körülbelül gazdaság bizonyos pózok segítségével méregteleníti a szervezetet.

De … én jelent fáj. Hibás jóga testhelyzetek fájdalmas az oka, de sok diák azt feltételezik, hogy változtassák meg a jelent jobban fájt. Tény, hogy az ellenkezője az igaz. “Az egyik ok, amiért testtartás vagy pózok fáj a tanuló, mert a tanuló nem egymásra ő ízületek megfelelő,” mondja Anderson. “Rögzítése egy diák forma segítségével.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …