injekciós vizet

Injekcióhoz való steril vizet, USP steril, nonpyrogenic készítmény injekciós vizet, amely nem tartalmaz baktériumgátló, antimikrobiális szer vagy hozzáadott puffer és szállítjuk csak egyetlen dózist tartalmazó tartályokban hígítása vagy oldása gyógyszerek injekcióhoz. Az IV injekció, adjunk hozzá elegendő mennyiségben, hogy egy oldott anyag, hogy egy körülbelül izotóniás oldat. pH = 5,0 és 7,0 között van.

Injekcióhoz való víz, USP kémiailag kijelölt H 2 O.

Vízmérleg által fenntartott különböző szabályozó mechanizmusok. Víz eloszlás elsősorban attól függ, úgy az elektrolit koncentrációt a szervezetben rekeszek és a nátrium (Na +) jelentős szerepet játszik a fenntartásában fiziológiás egyensúlyi.

A kis térfogatú folyadék által szolgáltatott befecskendezésre szolgáló steril víz, USP, amikor csak egy gyógyszerészeti támogatás oldására vagy hígítására gyógyszerek parenterális injekció, nem valószínű, hogy fejtenek ki jelentős hatást gyakorolna a folyadék-egyensúly kivéve talán újszülötteknél vagy nagyon kicsi csecsemők.

Amennyiben víz injekcióhoz szükséges előállítására vagy hígítására gyógyszereket használatra újszülöttek, csak tartósítószer-mentes injekcióhoz való steril vizet kell használni.

Olvassa el a gyártó utasításait jármű kiválasztása megfelelő hígításban vagy térfogat feloldására a gyógyszereket kell beadni, beleértve az útvonalat és injektálási sebesség.

Ellenőrizzük feloldott (hígított vagy oldott szerek) az érthetőség kedvéért (ha oldható) és a szabadság a váratlan csapadék vagy elszíneződés a beadás előtt.

Aszeptikus technikát az egyszeri beutazásra és kilépését valamennyi tartályt. Egyadagos injekciós üveget kell beírni csak egyszer.

Amikor oldására vagy hígítására gyógyszerek, alaposan keverjük össze, és használja azonnal.

Ne tárolja az elkészített oldatokat gyógyszerek injekciós eltérő utasítás hiányában a gyártó által az oldott anyag.

A parenterális gyógyszereket vizuálisan meg kell vizsgálni a részecskék és elszíneződés a beadás előtt, amennyiben az oldat és a tartály engedi.

Nem.

Nem.

Tárolandó 20 ° és 25 ° C (68 ° és 77 ° F) [lásd USP ellenőrzött szobahőmérsékleten].

Egyszeri adag használatát. Nincs tartósítószer hozzá.

A fel nem használt részét ampulla kell dobni.

Csak ha oldat tiszta és zárjuk ép.

45768F

Felülvizsgált 2008. július

NDC 63323-185-10

918510

Injekcióhoz való steril vizet, USP

A kábítószer HÍGÍTÓT CSAK

Rx csak

10 ml egyadagos injekciós üveg