igénybe megelőző gyógyszereit

Ha migrén gyakori, vagy zavarja az életed, itt az ideje, hogy megvitassák a megelőzés orvosával. Megelőző gyógyszer segíthet megállás migrén vagy csökkentik azok intenzitását. Nézd meg, hogy segíthessek.

Emberek migrén előfordulhat, hogy alacsony a magnézium. Kérdezze meg orvosát, ha egyre több magnézium segíthet a migrén. Add magnézium azáltal, hogy egy étrend-kiegészítő, vagy többet esznek zöldséget, bab, borsó, dió, magvak, teljes kiőrlésű gabonák. Magnézium-kiegészítők okozhat mellékhatásokat, beleértve a hasmenést és gyomorpanaszokat, így kérdezze meg orvosát, mielőtt elkezdi szedni őket. Vannak, akik az egészségügyi feltételek, mint például vesebetegség vagy akik bizonyos más gyógyszereket nem szedhet magnézium-kiegészítők. Megjegyzés a naplódba, hogy hozzá magnézium csökkenti a migrén.

Orvosával jóváhagyásával fontolóra vesz a kiegészítést Q10 koenzim. Néhány kisebb tanulmányok kimutatták, hogy csökkentheti a gyakorisága a fejfájást és a napok számát a fejfájás kapcsolatos hányinger. A koenzim Q10 valószínűleg biztonságos felnőttek számára, de együtt tud működni más drogok és csökkentheti a vérnyomást néhány ember. Kóros májenzimek számoltak be néhány ember. Csak légy biztos, hogy kérdezze meg orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt vagy bármely más kiegészítőket.

Annak megakadályozása érdekében időszak kapcsolatos migrén, az orvosok gyakran javasoljuk, hogy egy nemszteroid gyulladásgátló (nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek), mint például az ibuprofen vagy naproxen. A kezelés egy NSAID gyakran kezdődik 2-3 nappal a menstruáció kezdődik és addig tart, amíg az időszak vége. Vegyük a legkisebb hatékony adagot. Ne vegyen be több, mint az összeg szerepel a gyógyszer címkéjén vagy az orvos által ajánlott. Ha még van menstruációs migrén, beszéljen orvosával a további megelőző gyógyszereket.

Ön részesíthető megelőző tervet, ha

* A 2 vagy több migrén havonta.

* Nem kap mentességet a fájdalomcsillapítót.

* A migrén magában elhúzódó aura.

Megelőző lehetőségek közé tartozik a biofeedback, relaxáció, akupunktúra, olyan eszköz, amely megadja egy elektromos impulzus, valamint többféle receptre kapható gyógyszerek.

Annak ellenére, hogy nevét, a megelőző migrén gyógyszerek segíthetnek a sok szempontból a migrén kezelésére. Tény, hogy a cél, hogy vette a gyógyszerek eltérő lehet, beleértve a

* Megelőzés

* Kevesebb támadások

* Kevesebb súlyossága és a fogyatékosság

* Rövidebb időtartamú

* Csökkent használata sikertelen gyógyszeres

* Továbbfejlesztett válaszkészség fájdalomcsillapítót rohamok alatt

Még ha egy megelőző gyógyszert, akkor is szükség van, hogy a korcs gyógyszerek időnként megáll migrén, ha ez kezdett enyhíteni a fájdalmat és egyéb tüneteket. Sok ember.

Kérdezze meg orvosát, hogy mit várnak el a kábítószer

* Mit fogok szerezni?

* Mennyi időbe telik a munka? (Lehet, hogy több, mint egy drog. Hogy a legjobb adagja eltarthat egy kicsit. Ezután, ez eltarthat 2-3 hónapig, mielőtt látná a maximális javulást.)

* Hogyan lehet a mellékhatások elkerülése érdekében? Lehet csak hagyja abba? (Lehet, hogy fokozatosan csökken néhány megelőzésre, hogy ne rebound fejfájás.)

Lehet, hogy több, mint egy megelőző gyógyszert, és akkor lehet, hogy vigye őket néhány alkalommal egy nap. Orvosa szedése megelőzésre minden nap. Vagy akkor csak be kell nekik egy pár nappal korábban egy kiszámítható ravaszt.

Általában néhány hónap után, vagy ha a migrén jól kontrollált, orvosa javasolhatja fokozatosan megállás megelőző gyógyszeres kezelés. Annak elkerülése érdekében, rebound fejfájás előfordulhat a megállás hirtelen, orvosa általában akkor érezteti őket.

Kezelésére általánosan alkalmazott, a magas vérnyomás, a béta-blokkolók is a leggyakrabban felírt típusú gyógyszert megelőzésére vagy súlyosságának csökkentése migrén. Néhány migrén béta-blokkolók timolo; Korgard (nadolol; Inderal LA vagy InnoPran XL (propranolol, Lopressor vagy toprol XL (metoprolol és Tenormin (atenolol). A béta-blokkolókat nem ajánlott bizonyos emberek légzési problémák vagy lassú szívverés. Ha az orvos azt javasolja egy, kérdezni mellékhatások.

Kalcium-csatorna blokkolók (CCB-k) gyakran használják, hogy a magas vérnyomás kezelésére. Egyes emberek, ők is segítenek megelőzni a migrén, és segíthet a könnyű tünetek aura. A CCB leggyakrabban használt migrén közé Calan, Covera HS, isoptin vagy Verelan (verapamil) és kardizem, Cartia XT, Dilacor XR vagy Tiazac (diltiazem).

Egyéb gyógyszerek csökkentik a vérnyomást, Prinivil vagy Zestril (lisinopril), csökkenthetik a hosszát és súlyosságát a migrén.

Antidepresszánsok segítenek enyhíteni a depresszió megváltoztatásával neurotranszmitter szintjét az agyban. Hasonló módon, azt is segíthet megelőzni a migrén, és lehet egy fájdalomcsillapító hatást. A típus általánosan használt migrén az triciklikus antidepresszánsok (TCA-k). Ezek közé tartozik Aventyl vagy Pamelor (nortriptyline; amitriptilin, Vivactil (protriptilin; Silenor (doxepin és Tofranil (imipramin).

A TCA-k gyakori típusú antidepresszáns megelőzésére használják migrén. De néha orvosok

* A szelektív szerotonin reuptake inhibitorok (SSRI-k), mint például Celexa (citalopram), Lexapro (escitalopram), Paxil (paroxetin), Prozac (fluoxetin), és a Zoloft (sertraline)

* A szerotonin noradrenalin újrafelvétel inhibitorok, mint például Cymbalta (duloxetin), Effexor (venlafaxin), és Pristiq (dezvenlafaxin)

A szerotonin-blokkoló Sansert (metiszergidet) segíthet megelőzni a migrén, összehúzva az ereket és csökkenti a gyulladást. Ezek medicationss nem használják olyan gyakran, mint más megelőző gyógyszereit, mert a mellékhatások, de lehetőség az egyes emberek. A legsúlyosabb mellékhatás a hegesedés körülvevő szövetek a vese, hogy vezethet veseelégtelenség. Ha orvosa ezt, kérje meg, ha ez az egyetlen lehetőség.

A görcsoldók olyan gyógyszerek, amelyek kezelésére roham rendellenességek vagy az epilepszia. Kimutatták róluk, hogy hatásosak segít megelőzni a migrén. Ones migrén kezelésére tartalmazza: Depakote (divalproex; Depakene (valproinsav; Horizant vagy Neurontin (gabapentin és Topamax (topiramát).

Mivel több gyógyszerek megakadályozzák a migrén, helyes megválasztásához egy lehet egy bonyolult döntés. Íme néhány dolog, orvosa mérlegelni fogja

* Egyéb egészségügyi problémák van, amely befolyásolhatja a fejfájás, mint például a magas vérnyomás, asztma, depresszió vagy a szorongás, rohamok, elhízás, vagy a cukorbetegség

* Akár terhes vagy megy keresztül a menopauza

* Más gyógyszerek szedése

* Minden gyógyszer mellékhatásai

* Az Ön preferenciái a száma, amikor a nap, hogy gyógyszereit