hüvelyi szülés után a császármetszés (VBAC) -Mi érinti VBAC siker

Terhesség, a munkaerő és a szállítás is különbözik minden nő és nehéz megjósolni. Még ha az első terhesség szükséges a császármetszés, a következő alkalommal nem. A valószínűsége a sikeres hüvelyi szülés után a császármetszés (VBAC) befolyásolja sok mindent. Általában kombinációja dolog befolyásolja, hogy mennyire jól, vagy rosszul egy próba munkaerő megy.

Az esély a sikeres VBAC alacsonyabbak, ha: 2

VBAC lehet tekinteni terhességek ikrek.

Az előző császármetszés esetében nem történt meg elakadt a munkaerő; Nem kell ugyanabban az állapotban vezetett egy korábbi császármetszés (mint például a farfekvéses, vagy a lábak lefelé, a magzat); Akkor volt egy hüvelyi szülés vagy egy sikeres VBAC előtt; A munkaerő indul a saját és a méhnyak kitágul is; Ön fiatalabb mint 35. 2

Az előző császármetszés volt, mert a nehéz munka, amely az úgynevezett nehéz ellést. Ez különösen igaz akkor, ha teljes mértékben kitágult, amikor volt egy császármetszés dystocia; Ön túlsúlyos; Ön elmúlt 35; A magzat nagyon nagy [becslések szerint nagyobb, mint 9 font (4082 g)]; Ön túl 40 hetes terhesség; Az utolsó terhesség volt, kevesebb, mint 18 hónappal ezelőtt.