hüvelyi rák kezelése (pdqто): [] -közelítòleg ezt PDQ összefoglaló

a PDQ

Előfordulása és Mortalit; Becsült új megbetegedések és halálesetek endometrium (méhtest) rák az Egyesült Államokban 2014-ben: [1; Új ügyek: 52630; Halál: 8590; A rák az endometrium a leggyakoribb nőgyógyászati ​​malignus az Egyesült Államokban és a számlák 6% -a emlôrákok; Klinikai jellemzők; Rendszertelen hüvelyi vérzés korai jele, hogy a legelső tünet, és az ok, amiért a betegek többsége a rendkívül gyógyítható méhnyálkahártya daganat …

PDQ olyan szolgáltatás a. Az része a National Institutes of Health (NIH). NIH a szövetségi kormány közepén orvosbiológiai kutatások. A PDQ összefoglalók alapján független felülvizsgálatát az orvosi szakirodalomban. Ezek nem politikai nyilatkozatok a vagy a NIH.

E Összefoglaló

Ez PDQ rákinformációs összefoglalónak aktuális információkat kezelésére hüvelyi rák. Ez azt jelentette, hogy tájékoztassa és segítse a betegek, a családok, és a gondozók. Ez nem ad hivatalos iránymutatást vagy ajánlást döntéseket az egészségügyi ellátás.

Bírálók és frissítések

Szerkesztôségek levelet a PDQ rákinformációs összefoglalók, és tartsa őket naprakészen. Ezek a táblák szakértők alkotják a rák kezelésében és egyéb különlegességek a rákkal kapcsolatos. Az összefoglalókat rendszeresen felülvizsgálják, és a módosítások végrehajtása, ha új információ. A dátum az egyes összefoglaló ( “utolsó módosítás dátuma”) az az időpont, a legutóbbi csere.

Az információ ebben a beteg összefoglaló vettünk az egészségügyi professzionális változata, amelyet rendszeresen felülvizsgálják, frissíteni szükséges, a PDQ Adult Treatment Editorial Board.

Klinikai vizsgálatok adatai

A klinikai vizsgálat egy tanulmányt, hogy válaszoljon egy tudományos kérdés, mint például, hogy egy kezelés jobb, mint a másik. Vizsgálatok régebbi vizsgálatok alapján, és a tanultak a laboratóriumban. Minden próba választ bizonyos tudományos kérdések annak érdekében, hogy új és jobb módja, hogy segítsen rákos betegek. A kezelés során a klinikai vizsgálatokban, információkat gyűjtenek a hatását az új kezelés, és milyen jól működik. Ha a klinikai vizsgálat azt mutatja, hogy az új kezelés jobb, mint egy jelenleg használt, az új kezelési válhat “standard”. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.