Hol talál alkohol támogatás

Felismerve problémája az alkohollal az első lépés, hogy egyre jobb, de gyakran a legnehezebb.

Kérjen segítséget, ha

Egy jó kiindulópont az orvosával. Légy őszinte velük arról, hogy mennyit iszik.

Ha a test lett függő pia, megállás ivás éjszakán lehet életveszélyes, úgyhogy tanácsot kivágására fokozatosan.

Maradjunk józan

Orvosa utalhat, hogy a helyi közösség alkohol szolgáltatást. Kérdezz ingyenes helyi támogató csoportok, nap-központ tanácsadást és egy-egy tanácsadás.

Lehet felírt gyógyszerek, mint például klórdiazepoxid, nyugtató hatású, segít az alkohol megvonási tünetek. Alkohol elvonási tünetek között lehet nem alszik, nyugtalanság, szorongás, izzadás, remegés, egészen a hányás, hasmenés, hallucinációk és görcsrohamok.

Kivágására és megállás ivás gyakran csak a kezdet, és a legtöbb ember lesz szüksége némi segítségre, hogy felfüggeszti az alkoholmentes hosszú távon.

Első támogatás – túl a család, a barátok vagy a gondozók – elengedhetetlen a megértés és a negatív kérdéseket, amelyek iszik.

Kérdezze meg orvosát vagy alkohol támogató csoport körülbelül egy-egy tanácsadó vagy csoport támogatása a területen.

Ön részt vesz és az önkéntes iroda napközik, legfeljebb egy évre, valamint a csoportokat, ahol az ex-alkoholista segítenek egymásnak józan maradni.

Lakossági rehabilitáció

Gondozása alkoholista? Tudja meg, hol lehet kapni támogatást.

A legtöbb ember megkapja a támogatást abbahagyni az ivást, a közösségben. Néhány szüksége egy rövid tartózkodás egy egység hozzáférést a 24 órás orvosi ellátás így megkapják a megfelelő segítséget a megvonási tünetek, vagy egyéb problémák.

Ez lehet egy kórházi osztályon vagy orvosi egység, vagy egy lakossági rehabilitációs szolgáltatás, a helyzettől függően.

A legjobb eredményt a lakossági rehabilitációs érhetők el, ha a résztvevők marad legalább 12 hét. Lakossági rehab általában emberek számára fenntartott közepes vagy magas szinten alkoholfüggőség, különösen azok, akik megkapták egyéb segítséget, nem jártak sikerrel.

Te mindig úgy érzi, hogy szükség van egy italra.; Bajba, mert az ivás.; Mások figyelmezteti Önt, hogy mennyit iszol.

Napok általában strukturált, egy kombinációja egy-egy tanácsadás és csoportos terápiát, valamint néhány kiválasztott tevékenységek, mint például a művészeti terápia, sport, életvezetési, főzés, a pénzügyi irányítás és a család / párok terápia a hozzátartozók.

Lehet említett lakossági rehab e fórumon keresztül. Az is lehetséges, hogy fizessen menni magántulajdonban. Orvosi biztosító társaságok finanszírozzák ezt egy bizonyos ideig.

Számos honlapok, amelyek információkat bentlakásos rehabilitációs osztályok. Ez nem lehet tanácsot adni, hogy mely területeket a leghasznosabb, vagy kiegyensúlyozott a megközelítés. A következő választások találja a szolgáltatások könyvtár, támogatást találni alkoholfüggőség a terület az Ön számára, vagy valaki tudja.

További információ a kezelések alkoholfüggőség in Health A-tól Z-ig.

24/10 /

24/10 /

Szolgáltatások az Ön közelében

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Gyakorlati tipp, hogy segítsen csökkenteni, plusz információt az alacsony kockázatú ivás, hogyan alkohol hatásai az egészségre, és a megértés egységek

Vegyük kvíz, hogy hogyan szerzi

Alkohol és az alkohol

Szeretné megtudni, hogy egészséges vagy?