hol lehet az emberek keresnek segítséget depresszió?

Válasz b; Dennis Lee, MD

Internis; Mission Belső Medical Group

Ha a helyzet sürgető, mert az öngyilkosság lehetségesnek tűnik, hívja a 911 vagy menjen egy Emergency Room azonnali értékelést. A depressziós személy nem is tudják, hogy mennyi segítséget ő szüksége. Úgy érezheti, méltatlan segítséget, mert a negativitás és a tehetetlenség, hogy egy része a depressziós betegség.

Az alábbiakban felsoroljuk a típusú emberek és helyek, amelyek áttételt vagy diagnosztikai és kezelési szolgáltatásokat. Ellenőrizze a Yellow Pages a “mentális egészség”, “egészség”, “szociális szolgáltatások”, “öngyilkosság megelőzésének”, “kórház”, vagy a “orvosok” a telefonszámok és címek.

sourc; Válaszok: Dennis Lee MD.

Családi orvos; A mentális egészség szakemberek, mint a pszichiáterek, pszichológusok, szociális munkások, a lelkipásztori vagy mentálhigiénés tanácsadó; Egészségügyi karbantartó szervezet; Közösségi mentális egészségügyi központ; Kórház pszichiátriai osztályok és járóbeteg; Közösségi támogató csoportok, gyakran kórházi leányvállalata; Egyetemi vagy orvosi iskola-kapcsolt program Állami kórház járóbeteg; Család szolgáltatás / szociális agencie; Magánklinikák és facilitie; Munkavállalói segítségnyújtási program; Helyi egészségügyi és / vagy pszichiátriai társaságok