hang rendellenességek kezelésére

Attól függően, hogy a diagnózis, orvosok javasolni fogja egy vagy több kezelés

Eltávolítása elváltozások. Jóindulatú elváltozások (polipok, csomók és ciszták) a hangszálak szükség lehet műtéti úton eltávolították.

Az orvosok eltávolítani jóindulatú, rákmegelőző és rákos elváltozások – beleértve a visszatérő légúti papillomatózisban és fehér foltok (leukoplakia) – segítségével mikrosebészeti Szén-dioxid lézer sebészet, és adott esetben a legújabb lézeres kezelések, beleértve a kálium-foszfát titanilszulfát (KTP) lézer kezelés.

eljárások

KTP egy state-of-the-art terápia, amely kezeli elváltozások a hangszálak levágásával a vérellátás az elváltozás, amely lehetővé teszi az elváltozás eltávolítását, miközben megőrzi a maximális alatta lévő szövetek.

Néha az egyik hangszalag leállhat mozgó (megbénulnak). Ha van egy béna hangszál, esetleg gyakran panaszkodnak a rekedtség. Lehet, hogy azt is kifogásolják, fulladás, ha iszik folyadékot, de ritkán van baj a szilárd táplálék lenyelését. Előfordul, hogy a probléma elmúlik idővel.

Ha nem, az egyik a két eljárások is alkalmazhatók, hogy álljon a bénult hangszál közepéhez közelebb a légcső, hogy a hangszálak találkozhatnak és rezeg közelebb kerüljenek egymáshoz. Ez javítja a hang, és lehetővé teszi a gége, hogy lezárja, ha lenyeli. A kezelések között

Olvasson többet a hangszál bénulás kezelése és allergia.