ha kap egy allergia teszt a gyermek

Allergia Trends

-E a gyerek kap egy orrfolyás alatt pollenidőszakban vagy csalánkiütés után bizonyos ételek? Ez lehet időben allergia vizsgálatra.

Allergológus orvos, aki specializálódott a diagnózis és a kezelés az allergia. Amikor látja, hogy gyermeke, neki

Majd azt is kérdezni a család történetét. Ha mindkét szülő allergiás, a gyermeknek 75% esélye van, hogy azokat. Ha az egyik szülő allergiás, a gyerek már 50% esélye van, hogy azokat.

Az allergológus utalhat bőr vagy vérvizsgálat, amely ellenőrzi, milyen allergia a kis ember. A gyermek reagál a bőr vizsgálat mindössze néhány perc alatt, de a vérvizsgálatok eltarthat néhány napig.

Ha az allergológus hiszi gyermekének ételallergia, ő is arra utalnak, hogy a fajta vizsgálat úgynevezett “eliminációs diéta.” A gyerek nem eszik bizonyos élelmiszerek – mint a tej, tojás, földimogyoró és -, hogy ha ők az oka a allergiás tünetek.

Miután az orvos van az összes vizsgálati eredmény, hogy akkor dolgozzon ki egy kezelési tervet a gyermek.

Egy figyelmeztető szó, mégis. Allergia vizsgálat nem ad a végső ítéletet, hogy valami allergia ravaszt. Orvosa fontolóra veheti a történelem a gyermek érintkező pollen, élelmiszer vagy bármely reakciók ő volt.

Allergia vizsgálat adhat hibás eredményeket, így az eredmény mindig meg kell értelmezni gondosan és óvatosan.

FORRÁS

Hideg-szerű tünetek, hogy az elmúlt több mint egy hét, és megtörténhet, ugyanakkor mindegyik igen; Asthm; Csalánkiütés vagy a bőr rashe; Köhögés vagy zihálás, különösen éjszaka

Kérdezz a gyerek tünetei, és mikor van; Van egy fizikális vizsgálat, jeleire allergiák

Asztma és Allergia Alapítvány Amerikában: “allergia vizsgálatra gyermekek részére.”

College of Allergy, Asthma & Immunology: “allergia tesztelés”, “allergia vizsgálat gyermekek és csecsemők.