fehér mustár: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Sárga mustár, Bai Jie Zi, Brassica alba, Farine de Moutarde Blanche, Gabonafélék de Moutarde Blanche, Huile de Moutarde Blanche, Mostaza Blanca, Moutarde, Moutarde Anglaise, Moutarde Blanche, Moutarde CultivÃe, Moutarde Rude, mustár, PA ¢ te ..; Lásd az összes nevet sárga mustár, Bai Jie Zi, Brassica alba, Farine de Moutarde Blanche, Gabonafélék de Moutarde Blanche, Huile de Moutarde Blanche, Mostaza Blanca, Moutarde, Moutarde Anglaise, Moutarde Blanche, Moutarde CultivÃe, Moutarde Rude, mustár, PA ¢ te de Moutarde Blanche, Pla ¢ tre de Moutarde Blanche, Poudre de Moutarde Blanche, Sinapis alba, Weibe Senfsamen, fehér mustár liszt, fehér mustár zöldje, fehér mustár olaj, fehér mustár Paste, fehér mustár Gipsz, Fehér mustár por, fehér mustármag, sárga mustár; elrejtése nevek

Fehér mustár egy gyógynövény. A magokat használják, hogy a gyógyszert; Az emberek, fehér mustár â € œclearing a hang, â € fertőzések megelőzésére, ami hányás, növeli a kiválasztott vizelet áramlását (mint a vízhajtó) enyhíti a vízvisszatartás, és növeli az étvágyat; Egyesek alkalmazni fehér mustár közvetlenül az érintett területre való köhögés és megfázás, mellkasi torlódás, bronchitis, duzzadt ízületek, ízületi gyulladás -szerű fájdalom (reuma), osteoarthritis, hátfájdalom (lumbago), és a száj és a torok. Ez néha használják fürdőben kezelésére bénulás; Az élelmiszerekben, fehér mustár az egyik három mustár általában használják, hogy mustár fűszer. Fekete mustár (Brassica nigra) a leginkább csípős. Fehér mustár (Brassica alba) a legtöbb enyhe és használják, hogy a hagyományos sárga mustár. Barna mustár (Brassica juncea) sötét sárga, egy csípős ízű, és használják, hogy a dijoni mustár. Könnyebb, hogy begyűjtsük a barna mustármag, mint a fekete mustármag, sok mustár fűszerek most már tartalmaz barna mustármag fekete helyett mustármag.

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre, hogy tudja, hogyan működik a fehér mustár.

Elegendő bizonyíték fo; BY MOUT; -Fertőzés megelőzésére; Okoz hányást; Növeli a vizelet áramlását (mint a vízhajtó) enyhíti a vízvisszatartás; Növelése az étvágyat; Egyéb feltételek. Alkalmazzák a SKI; Köhögés és megfázás Hörghurut; Arthritis -szerű fájdalom (reuma); Duzzanat (gyulladás), a száj, a torok és ízületi fájdalom; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát fehér mustár e célra.

Fehér mustár közben biztonságos élelmiszerként fogyasztják. De nincs elég tudományos információ áll rendelkezésre, hogy tudja, ha az biztonságos, ha használják a gyógyszer, amelyet szájon át, vagy a bőrre; Alkalmazása fehér mustár a bőr hosszabb ideig égési sérüléseket okozhat, hólyagok és fekélyek esetén; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: ez nem biztonságos, hogy használja a fehér mustár gyógyászati ​​mennyiségben, ha terhes. Van némi bizonyíték arra, hogy lehet, hogy indítsa el a menstruációja, és vetélés; Nincs elég információt tudni, hogy ez biztonságosan használható fehér mustár, gyógyászati ​​mennyiségben, ha szoptat -feeding. A biztonság kedvéért, és tartsa be az élelmiszer összegeket.

Jelenleg nincsenek információk fehér mustár interakciók

A megfelelő adag fehér mustár több tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához szükséges dózistartományban fehér mustár. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Elektronikus Code of Federal Regulations. Cím 21. rész 182 – anyagok általánosan biztonságosnak. Elérhető: http://ecfr.gpoaccess.gov/cgi/t/text/text-idx?c=ecfr&sid= 786bafc6f6343634fbf79fcdca7061e1 & RGN = div5 & view = text & node = 21: 3.0.1.1.13 & idno = 21

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió