egyedi theernment forrás segítségével a kutatók leküzdésére parazita féreg betegség

Egyedi theernment Erőforrás segítségével a kutatók Combat parazitás féreg betegség

Schistosomiasis olyan betegség nagyrészt ismeretlen a fejlett világban, de Afrika egyes részein, Dél-Amerikában és Ázsiában, a becslések gyötri legfeljebb 200 millió ember szerint az Egészségügyi Világszervezet.

A központ ereje, hogy képes, hogy felgyorsítsa és megerősíti a kutatási erőfeszítések biokémikus, immunológus, és más kutatók, akik nem rendelkeznek a tér, az idő, a finanszírozás, illetve a szakértelem, hogy saját schistosomiasist források. Közel 50 laboratóriumok az országban szerte a világon rutinszerűen kapnak anyagok ebből a tárolóból. theernment becslése szerint mintegy 80 százaléka a közzétett szakirodalom laboratóriumi alapú kutatási schistosomiasis, különösen az Egyesült Államokban, zömében a központ anyagi támogatást.

Ahhoz, hogy megfeleljen az igényeinek egyre halad a kutatás, a központ a képesség megőrzése schistosoma férgek nagyon alacsony hőmérsékleten hosszú távú tárolás és regeneráció, ami különösen előnyös tanulmányozására minták fejlődési parazita populációkban.

A központ egy képzési program a munkavállalók számára, hogy tapasztalatokat szerezzenek a különböző aspektusait schistosoma karbantartása, ami felbecsülhetetlen szabványosítása vizsgálati protokollt az egész kutatói közösség és a kapacitások erősítése a további vizsgálatot a paraziták.