edzés rutinok és az új ötletek fitness

Fitness nem csak egy terv csatlakozzanak, valamint a diéta, hogy lefogy. Ez egy életre szóló szerelem a mozgás, amely segít fenntartani a jó egészség és a kívánt fizikumot. Összeállítottunk néhány edzés rutinok és ötletek, hogy segítsen végig az utat.

Ezek az ajánlások segít fejlődni edzés rutin és tevékenységi terv. A téma szedés, amit szeretek csinálni, és ápolása az érzéseidet minden lépésénél.

Miután elolvasta ezeket edzés, fontolja naplózást, hogy vizsgálja meg a fitness szokások, vágyak és célok.

Kezdjük azzal bővül a meghatározása a gyakorlat: nem kell futtatni, izzadság, vagy röfögés – minden lehetőséget, hogy részt vesznek a tevékenység számít testmozgás!

Ha úgy érzi, kényelmetlen lesz egy tornaterem, egy 10 perces sétára, hetente kétszer, kiváló első lépés a jobb állóképesség. Ha élvezik, és megengedheti magának azt, hogy egy szabályos masszázs is. Úgy vásárol egy jó kezdő gyakorlat szalagot is. (Egy tipp: bérlés gyakorlat videók a helyi könyvtár és próbáld ki őket, hogy melyik tetszik.) A másik nagy aktivitás kertészeti, egy alábecsült egyfajta stressz csökkentése és a testmozgás.

Vegye fel a kapcsolatot a testiség segítségével jacuzzi vagy szauna után egy hideg zuhany, vagy csak vesz egy pezsgőfürdő. Ezután próbálja meg néhány kedves nyúlik, talán majd egy másik lehűlési zuhanyzóval és jacuzzival. A arc is egy jó módja, hogy újra a fizikai és szellemi lény.

Ha úgy érzi, merész, úgy karate, a tánc osztály vagy bowling. Élvezze a tevékenységek felvenni, de ne érezze magát is velük tovább, mint azt szeretnénk t; Például, ne erőltesse magát tál három játékot, ha úgy érzi, mint a bowling egyetlen. Ne feledje, hogy a cél az, hogy magát egészségesebb és fittebb által ápolása magát és csökkenti a stresszt.

Gondolj bowling, softball, vagy bármilyen más típusú belépő szintű csapat tevékenysége. Sokan, akik nem természetes születésű sportolók szeretik csapatsportok kombinációjának köszönhetően a testmozgás és a társadalmi interakció. (Mall-walking csoportok kínálnak azonos javára, ha keres valami kevésbé megerőltető.)

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …