colitis ulcerosa-mikor kell hívni az orvos

Azonnal orvost kell hívni, ha már diagnosztizált colitis ulcerosa és van

A mikroszkopikus vastagbélgyulladás egy olyan típusú gyulladás a vastagbél, vagy vastagbél, hogy okozhat vizes hasmenés és görcsök. Miközben lehet fájdalmas és kellemetlen, a legtöbb esetben ez sokkal kevésbé súlyosak, mint az egyéb típusú gyulladásos bélbetegség; Úgy hívják mikroszkopikus, mert a gyulladás túl kicsi ahhoz, hogy szabad szemmel. Az egyetlen módja az orvos diagnosztizálni, hogy egy szövetminta, és nézd meg mikroszkóp alatt; Kétféle mikroszkopikus coliti; Kollagén …

Emberek colitis ulcerosa általában tudják, hogy a szokásos minta tüneteket. Hívja fel orvosát, ha változás áll be a szokásos tünetek, vagy ha

Éber várakozás nem megfelelő, ha bármilyen a fenti tünetek. Ha a tüneteket okoz a fekélyes vastagbélgyulladás, késlelteti a diagnózis és a kezelés, hogy a betegség rosszabb. És ez növelheti a kockázatát, hogy más problémák.

Még ha a betegség remisszióban, orvosa látni rendszeresen a szövődmények. Néhány ilyen probléma lehet nehéz észlelni. Ez mindig egy jó ötlet, hogy hívja az orvos irodájában tanácsát.

Az egészségügyi szakemberek, akik tudják diagnosztizálni a colitis ulcerosa közé

Láz felett 101 ° F (38,3 ° C) vagy hidegrázás; Szédülés, ájulás, vagy gyors szívverés; Széklet, hogy szinte mindig véres; Súlyos kiszáradás, például elhaladó alig vagy egyáltalán nem vizeletben 12 vagy több óra; Súlyos has fájdalom vagy anélkül puffadás; Genny elvezetése a területről a végbélnyílás körül vagy a fájdalom és duzzanat a végbél környékén; Ismételt hányás; Nem adhat át olyan széklet vagy gáz.

Kezelésére és kezelése colitis ulcerosa, akkor valószínűleg ez lesz az a gasztroenterológus.

A tünetek szignifikánsan rosszabb, mint máskor; Van tartós hasmenés több mint 2 hétig Azt lefogyott.

Családi gyógyszert orvos; Belgyógyász; Gasztroenterológus.

Értékelni kell a műtét, akkor lehet hivatkozni, hogy egy

Ahhoz, hogy felkészüljenek a találkozó, így a legtöbbet a találkozó.

Általános sebész; Vastagbél- és végbélrák sebész.