cink háttér

Természetes Standard® beteg monográfia, Copyright © 2016 (). Minden jog fenntartva. Kereskedelmi forgalmazás tilos. A monográfia célja csak tájékoztató jellegű, és nem értelmezhető úgy, mint konkrét orvoshoz. Meg kell konzultáljon egy képzett egészségügyi szolgáltató, mielőtt döntést terápiák és / vagy az egészségi állapotot.

A cink egy nyomelem, ami szükséges a sok fontos funkciója van a szervezetben. Az emberi szervezetben körülbelül 2-3 gramm cink, főleg a vázizomzat és a csontok. A cink is megtalálható a vesében, a hasnyálmirigyben, a retinában, fogak, haj, bőr, máj, vérsejtek, a prosztata és herék.

Cink keresztül elérhető élelmiszerek, mint a marha, sertés, kagyló, mogyoró, hüvelyesek. Súlyos cinkhiány továbbra is a fejlődő országokban található. Hiánya okozhat problémákat a növekedés, hasmenés, hajhullás, és az immunrendszer működését. Bár ez ritka a fejlett országokban, bizonyos esetekben meg lehet találni az idősek és a terhes ember. Enyhe cinkhiány lehet figyelmen kívül hagyni, mivel a tünetek nem mindig nyilvánvaló, és magában foglalhatja a hajhullás, étvágytalanság, a tömeg és az érzékek íze és illata.

Cink találtuk, hogy hatékony kezelésére hasmenés, gyomorfekély, és a cink-hiány. Meggyőző bizonyítékok vannak arra, hogy támogassa a használatát, aknés, ADHD, herpes simplex vírus, az immunrendszer működését, és a sarlósejtes vérszegénység. Cink is vizsgálták a Wilson-kór (túlzott réz a szervezetben), bár az eredmények összekeverjük. Cink tett szert népszerűségre, hogy megakadályozzák a megfázás, de a kutatás még nem tisztázott.

Még mindig vita a szerepe a cink számos más betegség. Sok bizonyíték ellentmondásos vagy nem egyértelmű.

Ez a tényeken alapuló monográfia állítjuk elő, a Természettudományi standard kutatási együttműködés