C-vitamin por

Használja a C-vitamin por

Terápiás Osztály: Tápláló Agent

Farmakológiai Osztály: C-vitamin (osztály)

C-vitamin hiánya vezethet nevezett állapot skorbut, ami izomgyengeséget, duzzadt és fogínyvérzés, a fogak elvesztését, és a vérzés a bőr alatt, valamint a fáradtság és a depresszió. Sebek szintén nem gyógyulnak könnyen. Az egészségügyi szakember kezelheti skorbut előírásával a C-vitamin az Ön számára.

Bizonyos körülmények között növelheti a szükséges C-vitaminnal Ezek közé

Továbbá, a következő személyek lehetnek hiány C-vitamin

Fokozott C-vitamin szükséglete határozza meg az egészségügyi szakember.

A C-vitamin lehet használni más feltételek által meghatározott egészségügyi szakember.

A diéta fontosságáról

Azt állítja, hogy a C-vitamin hatékony megelőzésére szenilitás és a megfázás és asztma, bizonyos mentális problémák, a rák, az érelmeszesedés, allergia, szem fekélyek, vérrögképződés, ínybetegségek, és a felfekvés még nem bizonyították. Bár a C-vitamin használják, hogy csökkentsék a cardiovascularis betegségek és bizonyos típusú rák, nincs elég információ annak igazolására, hogy ezek a felhasználási hatékonyságát.

Injekciós C-vitamin által vagy felügyelete mellett egy egészségügyi szakember. Egyéb formái C-vitamin kapható recept nélkül.

Ha egy gyógyszer vagy étrend-kiegészítő került forgalomba hozatalra jóváhagyott egy adott felhasználásra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, a C-vitamin használják bizonyos betegeknél a következő betegségek

A jó egészség, fontos, hogy eszik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kövesse gondosan minden diétás program egészségügyi szakember javasolhatja. A konkrét étrendi vitamin és / vagy ásványi igényeinek, kérdezze meg az egészségügyi szakember a listát a megfelelő élelmiszerek. Ha úgy gondolja, hogy nem kap elég vitamint és / vagy ásványi anyag a diéta, akkor dönthet úgy, hogy egy étrend-kiegészítő.

A C-vitamin megtalálható különböző élelmiszerek, beleértve a citrusfélék (narancs, citrom, grapefruit), zöldségek (paprika, brokkoli, káposzta), paradicsom, és a burgonya. A legjobb, ha enni friss gyümölcsöt és zöldséget, amikor csak lehetséges, mivel ezek tartalmazzák a legtöbb vitamint. Élelmiszer-feldolgozás tönkreteheti néhány vitamint. Például levegő hatására, szárítás, sózás, vagy főzés (különösen réz edények), darálás friss zöldség, vagy cefrézés burgonya csökkenteni a C-vitamin az élelmiszerekben. Fagyasztás általában nem okoz veszteséget a C-vitamin, kivéve, ha az élelmiszereket tároljuk egy nagyon hosszú idő.

Vitaminok önmagában nem helyettesítheti a jó étrend, és nem szükséges energiát. A szervezet is szüksége egyéb anyagok élelmiszerekben található, mint a fehérje, ásványi anyagok, szénhidrátok, és zsírok. Vitaminok önmagukban nem tudnak dolgozni anélkül, hogy a jelen lévő más élelmiszerek.

A napi adag C-vitamin szükséges meghatározása számos különböző módon.

Normál napi ajánlott bevitel C-vitamin általában meghatározása a következő

Ha szed ez táplálék-kiegészítő nélkül kapható, figyelmesen olvassa el és kövesse óvintézkedéseket a címkén. Mert ezt a kiegészítést, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Problémák gyermekekben nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Problémák az idősebb felnőttek nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha Ön ezt a táplálék-kiegészítő, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a táplálék-kiegészítő minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a táplálék-kiegészítő minden a következő gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a készítmény alkalmazásával táplálék-kiegészítő. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Használat előtt C-vitamin por

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely az aszkorbinsav. Lehet, hogy nem kifejezetten a C-vitamin por. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azoknak vevő egyének orális folyékony formában C-vitamin

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ha kihagy vesz vitamin egy vagy több napig nincs ok az aggodalomra, mert időbe telik, amíg a tested, hogy súlyosan alacsony a vitamin.

Tárolja az étrend-kiegészítő egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Helyes használata aszkorbinsav

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

A C-vitamin nem tárolja a szervezetben. Ha az előírtnál több mint amennyire szüksége van, az extra C-vitamin átjut a vizeletében. Nagyon nagy adagok zavarhatja tesztek cukor cukorbetegek és a tesztek a vér a székletben.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben a C-vitamin por

A C-vitamin por Side Effects

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Vizelet savasodás C-vitamin, az aszkorbinsav, Ester-C, foszfa 250 Semleges, kálium-foszfát / nátrium-foszfát

Étrendkiegészítők multivitamin, halolaj, biotin, Lovaza, CoQ10, aszkorbinsav, kalcium / D-vitamin

Skorbut C-vitamin, az aszkorbinsav, Ester-C, Sunkist C-vitamin

C-vitamin