Az 1. típusú diabétesz: a gyermekek a betegséggel élő-vizsgák és tesztek

diabetes Trends

A gyermek 1-es típusú cukorbetegség kell meglátogatni az ő orvos legalább minden 3-6 hónap. E látogatások során az orvos áttekinti a gyermek vércukorszintje bejegyzések, és kéri az esetleges problémákat az Ön és gyermeke is van. A gyermek vérnyomását ellenőrizték, és a növekedés és a fejlődés értékeljük. Az orvos megvizsgálja a gyermeket jeleit fertőzések, különösen az injekció beadása helyén. Gyermekének általában az alábbi vizsgálatokat vizit

A cukorbetegség növeli a gyermek kockázata a fogászati ​​problémák. Szakértők szerint a fogászati ​​szűrések 6 havonta.

Táplálkozási igények változnak, mint a gyermekek növekedését és fejlődését. Lásd a dietetikus legalább évente egyszer felülvizsgálja a gyermek étkezési tervet.

A hemoglobin A1c vagy hasonló teszt (glikozilált hemoglobin vagy glycohemoglobin), hogy ellenőrizze gyermeke vércukorszint az elmúlt 2-3 hónap; A vércukorszint. Ez egy jó ideje, hogy ellenőrizze a pontosságát a gyermek vércukorszint mérő.

Gyermeke lesz egy kezdeti kitágult szemvizsgálat (oftalmoszkópiával) egy szemész vagy optometrista, amikor a gyermek legalább 10 éves, és nem volt cukorbeteg 3-5 év. Ez szemvizsgálat ellenőrzi jeleit diabéteszes retinopátia és glaukóma. Ezt követően, a gyermek lehet egy szemfenék minden évben. Ha a gyermek alacsony kockázat látási problémák, kezelőorvosa mérlegelheti nyomon követése vizsgákat ritkábban.

A gyermek orvosa fogja kezdeni ezzel az éves vizeletvizsgálat, hogy ellenőrizze a fehérje. Ez a teszt segít felismerni diabéteszes nephropathia.