amikor a gyerekek betegek: hogyan lehet megelőzni a baktériumok terjedését

Ügyelve a beteg kisgyermek nem szórakoztató. De vigyáz két beteg gyermekek rosszabb. Ez azt jelenti, több nyomorúságot és álmatlan éjszakát – és az Ön számára, több kihagyott nap munka.

Így rövid rendelési mindenkit hazmat ruhák, mit kéne csinálni a következő alkalommal, amikor egy gyerek hazajön napközi átöblítjük és lázas? Hogyan lehet megvédeni a család többi tagja, és megakadályozza a baktériumok terjedését?

“Tudom, hogy a szülők, akik csak adja fel”, mondja mondja Tanya Remer Altmann, MD, a gyermekorvos és a szerző a Mami kéri: Dr. Tanya Válaszok szülőknek Top 101 Kérdések csecsemők és a kisgyermekek. “Azt feltételezzük, hogy ha a vírus a házban mindenki fog kapni. De van néhány óvintézkedést, hogy tud segíteni. ”

Tartalmazó vírus nem könnyű – különösen a családon belül. De itt van néhány tanácsot a gyermekorvosok és a szakértők a fertőző betegség, hogyan lehet megakadályozni a kórokozók bejutását a család többi tagja beteg.

Get a gyerekek, hogy mossanak kezet. Igen, ez az egyik nyilvánvalónak kellene lennie. De ez tényleg nem lehet eléggé hangsúlyozni: a kézmosás alapvető módja, hogy megakadályozzák a baktériumok terjedését. Mintegy 80% -a fertőző betegségek terjednek érintéssel.

“Két legfontosabb dolog, amit tettél az orvostudományban egyre beoltott és egyre őket, hogy mossanak kezet,” mondja Robert W. Frenck Jr., MD, gyermekgyógyász professzor a Cincinnati Gyermekkórház Medical Center, és tagja a Academy of Pediatrics “bizottság fertőző betegség.

Ha van egy beteg kisgyermek, baktériumok kaphat teljesen mindenhol. Ez azt jelenti, hogy az egészséges gyermek köteles értük a kezét. De mindaddig, amíg ő mossa kezeit rendszeresen, a baktériumokat lehet, hogy nem azt a kezét a szemébe vagy a szájába.

Ha a gyerekek mennek, hogy mossanak kezet, tanítani őket, hogy ez jobb. Szakértők azt javasolják, súroló kezét 20 másodpercig – amíg tart énekelni “Happy Birthday” -t kétszer. A típus a szappan nem számít -, hogy megakadályozzák a baktériumok, a szokásos cucc működik olyan jól, mint antibakteriális szappannal.