A von Willebrand-betegség felkészülés a találkozó

Te valószínűleg azzal kezdeni, hogy a családját orvosával, ha úgy gondolja, hogy van egy vérzés probléma. Azonban néhány esetben, amikor telefonál, hogy hozzanak létre egy találkozót, akkor lehet hivatkozni, hogy egy orvos, aki specializálódott a diagnózis és a kezelés vérzési zavarok (hematológus).

Ha te vagy a közepén egy súlyos vérzéses epizód, orvosa javasolhatja azonnali orvosi ellátást.

Mivel a kinevezések lehet rövid, és mert sokszor sok földi fedezésére, ez egy jó ötlet, hogy jól felkészült. Itt van néhány információ, melyek segítségével kész, beleértve mit várnak el az orvos.

Idejét meg orvosával korlátozott, ezért készít egy listát a kérdés segít, hogy a legtöbb időt együtt. Sorolja fel kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben, lejár az idő.

Amit megtehetsz

Mit várnak el az orvos

Von Willebrand-betegség, néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg orvosát a

Orvosa valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk fenntarthatja ideje, hogy menjen át pontot szeretne beszélni mélyreható. Orvosa kérheti

Mit lehet tenni az időközben

Amíg várni a találkozó, ne fájdalomcsillapítók, amelyek fokozhatják a vérzés kockázatát, epizódok, mint például az aszpirin, ibuprofen és a naproxen. Ha szükség van megkönnyebbülés rutin fájdalmak, próbálja paracetamol (Tylenol, egyéb) helyett.

Kerüld a küzdősportok, melyeknél nagy a kockázata a véraláfutások, illetve a kár, mint a labdarúgás és a jégkorong. Ha bármilyen orvosi vagy fogászati ​​beavatkozás ütemezett, értesítse orvosát vagy fogorvosát előzménybejegyzéseinek erősen vérző kisebb sérülések. Ha az előirányzott eljárás nem sürgős, átütemezni, amíg miután értékelték a lehetséges mögöttes vérzési rendellenesség.