a ráktípusok szakemberek

A rák egy összetett és bonyolult betegség, ezért előfordulhat, hogy több különböző onkológusok a kezelés során. A kezelés gyakran jár kombinált ellátás több onkológusok egyszerre.

Alapvetően háromféleképpen rák kezelésére: gyógyszerrel (valamint a hormonterápia és immunterápia), a sugárzás, és a műtét. Minden kezelés lehet kezelni egy másik szakember. Nem minden ember kell mind a három típusú kezelések. Attól függ, hogy a rák típusától és a szakaszában a rák. Ugyanakkor itt van egy lepusztult az onkológusok lehet látni

Attól függően, hogy az Ön esetében, akkor is kell, hogy más típusú orvosok speciális onkológiai ellátás. Például szükség lehet látni hematológus, aki specializálódott kezelésére zavarok a vér, csontvelő, és a nyirokcsomók. Néha műtét lehet tenni egy általános sebész helyett sebészeti onkológus. Vagy lehet, hogy szükség van, hogy egy plasztikai sebész, ha szükség van rekonstrukciós műtét után kezelést. Esetleg azt is, hogy egy pszichiáter vagy pszicho-onkológus, egy pszichiáter, aki specializálódott a pszichológiai kihívásai rák.