A nők elleni erőszak – nemi erőszak és visszaélés

Szexuális zaklatás és visszaélés bármilyen szexuális tevékenység, hogy nem ért egyet, beleértve

Szexuális zaklatás lehet szóbeli, vizuális, vagy bármi, ami arra kényszeríti a személyt, hogy csatlakozzon a nem kívánt szexuális érintkezés, vagy a figyelmet. Jó példa erre a voyeurizmus (ha valaki figyeli saját szexuális aktusok), exhibicionizmus (ha valaki kiteszi őt / magát a nyilvánosság előtt), vérfertőzés (szexuális érintkezés családtagok közötti), és a szexuális zaklatást. Ez megtörténhet a különböző helyzetekben, egy idegen egy elszigetelt helyen, egy időpontban, vagy az otthon valakinek.

A nemi erőszak egy gyakori formája a szexuális zaklatás. Elkötelezett sok esetben-egy időpontban, egy barát vagy egy ismerős, vagy ha úgy gondolja, hogy egyedül van. Nevelés magad “date rape” drogok. Ezeket be lehet tolni egy italt, amikor a sértett nem keres. Soha ne hagyja felügyelet nélkül az italod, nem számít, hogy hol van. Próbálj meg mindig tudatában kell lennie a környezetben. Randevúgyilkost drogok, hogy egy személy nem tud ellenállni támadás, és egy olyan típusú memória elvesztése, így az áldozat nem tudja, mi történt.

A nők elleni erőszak bármely egyike mindig rossz, hogy a bántalmazó valakinek dat; A jelenlegi vagy korábbi házastárs, barát, vagy girlfrien; családi membe; Egy acquaintanc; vagy egy idegen. Ön nem hibás. Nem okoz a visszaélésekre, és nem felelős az erőszakos viselkedés valaki mást. Ha Ön vagy valaki tudja már szexuálisan bántalmazták, kérjen segítséget a többi családtag és barát vagy közösségi szervezetek. Nyújtsd ki a támogatás vagy tanácsadás. Beszélj egy egészségügyi szolgáltató, különösen akkor, ha már fizikailag fáj. Ismerje meg, hogyan minimalizálja a kockázatot áldozattá válás szexuális zaklatás vagy szexuális visszaélés találja magát egy kényelmetlen, vagy fenyegető helyzet. És megtudjuk, hogyan kaphat segítséget a szexuális zaklatás és visszaélés az alábbiakban. Egy másik fontos része a segítség, hogy tudjuk, ha egy bántalmazó kapcsolatban. Vannak egyértelmű jelek, hogy segítsen, ha bántalmazzák.

megfelelő touchin; vaginális, anális vagy orális penetratio; közösülés, hogy azt nem t; rap; megkísérelt rap; gyermek molesztálás