a kisgyermek: biztonságos módon fedezhetik – téma áttekintése

A tipikus kisgyermek van programozva, hogy mászni, járni, futni, mászni, és találják meg az új tapasztalatokat. Tipegők szükség stimuláció, hogy javítsák a motoros és szenzoros képességek.

Ahogy a kisgyermek egyre mobil és kíváncsi, biztonsági kérdések alapvető fontosságúvá vált. Körülbelül 18 hónapos korban, a kisgyermekek csak elkezd megérteni az ok-okozati és hogy tetteik következményei vannak. De nem értem, veszélyek, mint például a lépcsők, háziállat, toxinok, és sok egyéb veszélyforrások. Próbálja meg a legjobban tudja, hol a gyerekek, és mit csinálnak, így figyelmeztesse őket a biztonsági kockázatok. A megfelelő egyensúlyt a felügyelet és a biztonsági intézkedések segíthetnek megelőzni a sérüléseket, miközben a gyermek vizsgálja.

Néhány alapvető kisgyermek biztonsági kérdések kezelésére tartalmazzák

Játssz és kölcsönhatásba a kisgyermek. Játék, tánc, menetelés, és ezzel más egyszerű tevékenységet a gyermek segítségével a gyermek fejlesztése a fizikai képességek. Ugyanakkor, akkor ösztönözni és nézd meg a gyermek fejlődését; Fizikailag aktívak. Sétálni, menni a parkba, keresse fel a hely, ahol a kisgyermek biztonságos szabadon mozogni, és fedezze fel a külvilág; Adjon megnyerő játékok és anyagok, amelyek javítják a kisgyermek koordináció és erő. Például, golyó, Push vagy pull-játékok, blokkokat, és a homok dobozok minden növeljék a fizikai képességek.

Childproofing otthon, például a biztonsági kapuk és jóváhagyott play eszközök tartva mind a veszélyes anyagok (tisztítószerek, gyógyszerek, gyufa, fegyverek, kések, szerszámok) elzárva vagy bezárva. Séta a ház körül kritikus szemmel keres a potenciális veszélyek; Egy jóváhagyott autósülés vagy ülésmagasító minden alkalommal gyermeke lovagol az autóban. Győződjön meg róla, az autó ülés vagy ülésmagasító megfelelően van telepítve. Lásd a gyártó utasításait a megfelelő telepítés és használat. Ha nem biztos benne, hogy az autó ülés ellenőrizni egy rendőrőrsön. Mindig viseljen saját biztonsági övet úgy, hogy a gyermek megérti, mennyire fontos a biztonsági intézkedés; Sem hagyja kisgyermek egyedül a fürdőkádban. Tartsa a gyermek a látvány körül minden víztestet; A biztonságos szabadtéri játék környezetben. Bár megy a játszótéren, vagy egyéb kültéri berendezések jó fejlődő gyermekek motoros készségek, vizsgálja meg az összes berendezés potenciális veszélyek, mint az éles szélek vagy laza csavarokat. Emellett szorosan felügyelje a gyerekek.