10 legjobb új élelmiszeripari termékek 2006

Minden évben rengeteg új élelmiszerek teszik az útjukat áruházak polcain. És mint a legtöbb dolog, egyesek jobban, mint mások. Vajon tényleg szükség van több üdítők, mikrohullámú popcorns vagy Lunchables lehetőségek? Volt egy paprika Jack ízét Velveeta valóban szükséges?

De rengeteg új élelmiszeripari termékek, amely segíthet többet enni egészségesen. Néhány csökkentette a cukor, mások könnyített fel zsírt, miközben még több hozzáadott valamit táplálkozási előnyökkel jár, mint a rost vagy a teljes kiőrlésű gabonák, omega-3 zsírsavak, illetve phytochemicals.

Az új elemek is találhatók a termékben osztályának a szupermarketben! Egy speciális termék cég, Melissa, bemutatja 25 új elemek évente. A tendencia 2006 siker látszott az alábbi két témában: a kényelem és a bio élelmiszerek, mondja Robert Schueller igazgatója, public relations Melissa.

A sok új elem ott minden évben, ez nem mindig könnyű eldönteni, hogy mi érdemes kipróbálni. Itt vannak a csákány a top 10 új (vagy viszonylag új) egészséges élelmiszerek áruházak polcain

1. Több 100% teljes kiőrlésű kenyér választások

Ebben az évben, a különböző márkák teljes kiőrlésű hot dog és hamburger zsemle az üzletek polcain, valamint az új teljes kiőrlésű zsemle, mint a teljes kiőrlésű francia Sandwich Rolls (Francisco International). Az első összetevő ebben a termék teljes kiőrlésű liszt. Egy hosszú szendvics tekercs (80 gramm) tartalmaz 210 kalóriát, 7 gramm rost, 3 g zsír, 0,5 g telített zsír, 9 g fehérje, 39 g szénhidrát, és 460 milligramm nátriumot tartalmaz. A hengerek jól működik szendvicsek, pizza kenyér, előételek, amelyek felhívják a pirított kenyér, és minden olyan recept, amely kenyeret kockákra.

2. A jobb Multigrain Pasta

A Barilla Plus márkanév mára több tészta termékeket kínálnak vonzóbb alternatíva, hogy a sötétebb barna, chewier teljes kiőrlésű tészták az elmúlt években. Ahhoz, hogy ez multigrain tészta, az általuk használt búzadarát, és adjunk hozzá egy “gabona és hüvelyes liszt keveréke”, amely magában foglalja a legtöbb minden egészséges növényi táplálékot gondolkodnunk (beleértve a lencse, csicseriborsó, tönkölybúza, árpa, lenmag, zab rost, és a zab). Az eredmény az, tészta, hogy majdnem átmegy, mint a rendszeres tészta, de amely tartalmazza 4 gramm rostot, 10 gramm fehérjét, és 200 milligramm egészséges növény omega-3 zsírsavak per 2-uncia adag.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves